Autorka: Bc. Katarína Krátka
Abstrakt: Úlohou našej práce je opis a výklad vybraných stránok uplatňovania kulinárskej lexiky vo sfére športu. Potvrdenie alebo vyvrátenie vopred stanovených hypotéz. Práca sa člení na úvod, dve hlavné kapitoly, záver a prehľadu literatúry. Výsledkom práce je vyvodenie odpovedí na nami stanovené domnienky.
Kľúčové slová: lexika, kulinárska lexika, diskurz, športový diskurz.
Študentská vedecká odborná činnosť (ŠVOČ)
ŠVOČ ponúka študentom vysokých škôl možnosť vypracovať odborné práce na témy súvisiace s oblasťou štúdia. Práca bola zaradená medzi víťazné a najlepšie práce v jednotlivých sekciách súťaže Študentská vedecká odborná a umelecká činnosť (ŠVOUČ) za rok 2022 na Filozofickej fakulte Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre.
Všetky ocenené práce za rok 2022 nájdete tu: https://www.prohuman.sk/category/typ-prispevku/the-best-of-svoc-2022
Kontaktné informácie
Filozofická fakulta
Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre
Štefánikova 67, 949 01 Nitra
https://www.ff.ukf.sk
Príloha | Veľkosť |
---|---|
Krátka_Katarína.pdf | 1.13 MB |