Kulinárska lexika v športovom diskurze

sep 2 2022

Autorka: Bc. Katarína Krátka

Abstrakt: Úlohou našej práce je opis a výklad vybraných stránok uplatňovania kulinárskej lexiky vo sfére športu. Potvrdenie alebo vyvrátenie vopred stanovených hypotéz. Práca sa člení na úvod, dve hlavné kapitoly, záver a prehľadu literatúry. Výsledkom práce je vyvodenie odpovedí na nami stanovené domnienky.
Kľúčové slová: lexika, kulinárska lexika, diskurz, športový diskurz.

Študentská vedecká odborná činnosť (ŠVOČ)

ŠVOČ ponúka študentom vysokých škôl možnosť vypracovať odborné práce na témy súvisiace s oblasťou štúdia. Práca bola zaradená medzi víťazné a najlepšie práce v jednotlivých sekciách súťaže Študentská vedecká odborná a umelecká činnosť (ŠVOUČ) za rok 2022 na Filozofickej fakulte Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre.

Všetky ocenené práce za rok 2022 nájdete tu: https://www.prohuman.sk/category/typ-prispevku/the-best-of-svoc-2022

Kontaktné informácie

Filozofická fakulta
Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre
Štefánikova 67, 949 01 Nitra
https://www.ff.ukf.sk

PrílohaVeľkosť
Krátka_Katarína.pdf1.13 MB

Ponuka vzdelávania


Radi publikujete ale nemáte dobrú skúsenosť s inými časopismi? Publikujte články v časopise Prohuman a podcasty na Prohuman AI. Hľadáme práve Vás!